Kuckelheim-LR047-Banner2000px

De Alte Post is een voormalig hotel-restaurant in het Sauerland en staat midden in het kleine dorpje Kückelheim (gemeente Eslohe).

Het vakwerkgebouw dateert uit 1815, maar is omstreeks 1980 volledig gerestaureerd en omgebouwd tot een smaakvol hotel-restaurant met bar en kegelbaan. In 2015 is de Alte Post omgetoverd in een sfeervolle en luxe groepsaccommodatie voor groepen van maximaal 30 personen. U zult zich hier direct thuis voelen. Lekker relaxen voor de grote openhaard in de grote luxe chesterfields.

Geniet samen met uw vrienden of familie van een wedstrijdje kegelen of speel een potje snooker of pool op het klassieke poolbiljart.
De kinderen kunnen zich vermaken in de TV- en speelkamer die zich ook op de begane grond bevindt. In de professionele keuken kan de hobbykok zich echt uitleven. Hier heeft u alle ruimte en apparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden. ’s avonds kunt u in stijl dineren in de mooie eetkamer. En natuurlijk tapt u uw eigen biertje aan de gezellige bar. Kortom de Alte Post staat voor Genieten, Relaxen en heerlijk Uitrusten.

Kuckelheim-LR047-Banner2000px